The Incorrigible First-Degree

I Love What You Do For Hubblu.

Resa med företaget


Resa med företaget

Jag har nu fått i uppdrag att fixa en resa utomlands för hela företaget och jag är inte helt säker på vart vi ska åka än, men det lutar mot Gdansk. Jag tycker att det är så kul att vi på smarter marketing gör sånna här resor och även andra aktiviteter, hela företaget tillsammans. 

Förra året så åkte vi alla till Ungern tillsammans. Det va så roligt! Flyget gick på fredagen vid lunchtid har jag för mig. Så när vi landade där på eftermiddagen åkte vill till vårt hotel och installerade oss för att sen äta middag tillsammans på kvällskvisten. Hur mysigt som helst! På lördagen möttes vi i lobbyn klockan elva för att ge oss ut på stan i en femkamp som cheferna hade fixat. Vi var uppdelade i olika lag och alla lag fick en ledtråd som skulle leda oss till nästa mötesplats där vi skulle svara på en fråga för att få ledtråden till nästa plats osv. Dessa frågor och ledtrådar ledde oss till en plats där det stod två trampbilar och väntade på oss. Vi trampade runt på dessa bilarna ett bra tag tills vi fick nästa uppdrag vilket var en lång lista på olika uppdrag som vi skulle utföra under eftermiddagen. Vi skulle exempelvis försöka hitta något som inte var särskilt aptitretande inne på saluhallen och smaka på det. Hur roligt som helst! Under middagen fick vi veta vilket lag som vann - MITT lag vann!

Som ni hör måste jag komma på något riktigt bra till denna resan också för att toppa förra årets resa och jag har inte heller speciellt lång tid på mig att göra det. Får kanske först ta och bestämma mig för vart vi ska åka. Känns som att det vore en bra start på det hela.