The Incorrigible First-Degree

I Love What You Do For Hubblu.

Trevligt ställe

Ja det finns många bra arbetsplaster runt omkring som kan vara trevliga att jobba på, med trevliga människor. Ja det är mycket som gör att det blir ett trevligt ställe eller om det inte blir det.
Vad är det då som gör att ett ställe blir troligare än ett annat? Ja det beror ju på en hel del saker och det är ju inte så konstigt. Men någon som gör att det är en trevlig stämning på jobbet har ofta att göra med cheferna, dom sätter liksom stilen på företaget. Så är cheferna för att det ska vara ett skön och trevlig stämaning på jobbet så blir det oftast det.

Hur kommer det sig?

Jo men det blir så, det är dom som har ledningen och det är också dom som bestämma vilka som börjar jobba på det stället och inte. Då kan dom välja personer som också verkar trevliga och schyssta. Då blir det liksom en god cirkel. Så det är bra att cheferna tar sitt ansvar. Med det sagt är det såklart inte bara deras ansvar att det blir bra utan alla har ju ett ansvara tt bidra med en trevlig stämaning på jobbet. Ja det är kul det när alla kämpar för att det ska bli trevligt och kul på jobbet.
Ett ställe som jag tycker är trevligt är smartermarketing dom har en härlig stämaning på kontoret. Det är ju jätte bra och gör att personalen trivs på jobbet. Så det är något att försöka härma så att alla arbetsplatser är treliga och att alla trivs på jobbet. Då kommer fler att göra ett bra jobb och ingen kommer att vilja sluta på jobbet och det är ju väldigt positivt om alla trivs och mår bra på jobbet. Det vill ju alla chefer uppnå att ens personal mår barock gör ett bra jobb.